Square Downspipe Roll mbentuk Machine

  • High Quality Downspout Roll Forming Equipment

    High Quality Downspout Roll Forming Equipment

    Info Dasar Wektu Pangiriman: Garansi 30 Dina: 12 Wulan Bahan Blade Pemotongan: Kacepetan Pembentukan Cr12: 25-30m / min Bahan: GI, PPGI, Koil Aluminium Sawise Dilayani: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panjaluk Sampeyan Cara Didorong: Rantai Utawa Jinis Kothak Gir: Mode Pemotongan Jalur Produksi Pipa: Nglereni Gergaji Terbang Utawa Nglereni Cetakan Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Panggonan Asal Samudra: Kemampuan Pasokan Hebei: 200 paket...
  • Galvanized Downspout Roll mbentuk Machine

    Galvanized Downspout Roll mbentuk Machine

    Info Dasar Wektu Pangiriman: Garansi 30 Dina: 12 Wulan Bahan Blade Pemotongan: Kacepetan Pembentukan Cr12: 25-30m / min Bahan: GI, PPGI, Koil Aluminium Sawise Dilayani: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panjaluk Sampeyan Cara Didorong: Rantai Utawa Jinis Kothak Gir: Mode Pemotongan Jalur Produksi Pipa: Nglereni Gergaji Terbang Utawa Nglereni Cetakan Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Panggonan Asal Samudra: Kemampuan Pasokan Hebei: 200 paket/...
  • Pabrik sale aluminium downpipe Rain mesin nggawe talang

    Pabrik sale aluminium downpipe Rain mesin nggawe talang

    Info Dasar Wektu Pangiriman: Garansi 30 Dina: 12 Wulan Bahan Blade Pemotongan: Kacepetan Pembentukan Cr12: 25-30m / min Bahan: GI, PPGI, Koil Aluminium Sawise Dilayani: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panjaluk Sampeyan Cara Didorong: Rantai Utawa Jinis Kothak Gir: Mode Pemotongan Jalur Produksi Pipa: Nglereni Gergaji Terbang Utawa Nglereni Cetakan Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Panggonan Asal Samudra: Kemampuan Pasokan Hebei: 200 paket/...
  • Galvanized Steel Downpipe Roll Mantan

    Galvanized Steel Downpipe Roll Mantan

    Info Dasar Wektu Pangiriman: Garansi 30 Dina: 12 Wulan Bahan Blade Pemotongan: Kacepetan Pembentukan Cr12: 25-30m / min Bahan: GI, PPGI, Koil Aluminium Sawise Dilayani: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panjaluk Sampeyan Cara Didorong: Rantai Utawa Jinis Kothak Gir: Mode Pemotongan Jalur Produksi Pipa: Nglereni Gergaji Terbang Utawa Nglereni Cetakan Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Panggonan Asal Samudra: Kemampuan Pasokan Hebei: 200 paket/...
  • Metal Gutter Shaping Machine Downspouts Machine For Sale

    Metal Gutter Shaping Machine Downspouts Machine For Sale

    Info Dasar Wektu Pangiriman: Garansi 30 Dina: 12 Wulan Bahan Blade Pemotongan: Kacepetan Pembentukan Cr12: 25-30m / min Bahan: GI, PPGI, Koil Aluminium Sawise Dilayani: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panjaluk Sampeyan Cara Didorong: Rantai Utawa Jinis Kothak Gir: Mode Pemotongan Jalur Produksi Pipa: Nglereni Gergaji Terbang Utawa Nglereni Cetakan Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Panggonan Asal Samudra: Kemampuan Pasokan Hebei: 200 paket...
  • Mesin talang pipa aluminium persegi

    Mesin talang pipa aluminium persegi

    Info Dasar Wektu Pangiriman: Garansi 30 Dina: 12 Wulan Bahan Blade Pemotongan: Kacepetan Pembentukan Cr12: 25-30m / min Bahan: GI, PPGI, Koil Aluminium Sawise Dilayani: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panjaluk Sampeyan Cara Didorong: Rantai Utawa Jinis Kothak Gir: Mode Pemotongan Jalur Produksi Pipa: Nglereni Gergaji Terbang Utawa Nglereni Cetakan Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Panggonan Asal Samudra: Kemampuan Pasokan Hebei: 200 paket/...
  • kothak downpipe muter mbentuk mesin nggawe

    kothak downpipe muter mbentuk mesin nggawe

    Info Dasar Wektu Pangiriman: Garansi 30 Dina: 12 Wulan Bahan Blade Pemotongan: Kacepetan Pembentukan Cr12: 25-30m / min Bahan: GI, PPGI, Koil Aluminium Sawise Dilayani: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panjaluk Sampeyan Cara Didorong: Rantai Utawa Jinis Kothak Gir: Mode Pemotongan Jalur Produksi Pipa: Nglereni Gergaji Terbang Utawa Nglereni Cetakan Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Panggonan Asal Samudra: Kemampuan Pasokan Hebei: 200 paket...
  • Jalur las pabrik tabung persegi

    Jalur las pabrik tabung persegi

    Info Dasar Model No.:WW01-YY Garansi: 12 Wulan Wektu Pangiriman: 30 Dina Sawise Layanan: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panyuwunan Sampeyan Mode Motong: Bahan Hidrolik Blade Pemotongan: Sistem Kontrol Cr12 : Kacepetan PLC: 60-70m/min Produksi Saben Dina: 6000 Tabung Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set/taun Merk: YY Transportasi: Samudra Panggonan Asal: Hebei Kemampuan Pasokan: 200 set/taun Sertifikat: CE/ISO9001 Kode HS :84552210 Pelabuhan:Tianjin,Sha...
  • Mesin las pabrik tabung persegi

    Mesin las pabrik tabung persegi

    Info Dasar Model No.:WW01-YY Garansi: 12 Wulan Wektu Pangiriman: 30 Dina Sawise Layanan: Insinyur Kasedhiya Kanggo Nglayani Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Utawa Ing Panyuwunan Sampeyan Mode Motong: Bahan Hidrolik Blade Pemotongan: Sistem Kontrol Cr12 : Kacepetan PLC: 60-70m / min Produksi Saben Dina: 6000 Tabung Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra, Panggonan Asal: Hebei Kemampuan Pasokan: 200 set / taun Sertifikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianji...

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita